Blog

Darál, darabol és szennyvizet is szivattyúz – mi az?

2018.11.11.

Teljesen életszerű, hogy a szennyvizünk nemcsak vizet tartalmaz, hanem egyéb darabos terméket is. Ez kiemelten igaz például a vendéglátó egységek üzemeltetése esetén. Erre is kell megoldást találni, hiszen a darabos termékek egy idő után eltömítik a csatornahálózatot.

tovább

Ásottkút szivattyú kisokos

2018.10.11.

A kút - fogalma szerint - vízellátás céljából a föld felszíne alá mélyített építmény.

tovább

Csúszógyűrű sincs tömítés nélkül

2018.09.03.

A speciális Umbra FA2 sorozatú szénből készült csúszógyűrűben használt tömítésben alkalmazott tömítőgyűrű gumiból készül.

tovább

Amit a merülőmotoros szivattyúkról tudni érdemes

2018.09.03.

Az Umbra termékcsaládnak létezik Umbra Eurojet típusú többfokozatú merülőmotoros szivattyúváltozata is.

tovább

Szivattyút, de milyet?

2018.08.05.

Kertes házaknál elengedhetetlenül szükséges egy-egy szivattyú beszerzése. A laikus ház- és kerttulajdonosok gyakran nem tudják, hogy milyen szivattyút kell beszerezniük az adott munkafolyamathoz, ráadásul a piaci kínálat is széles palettán mozog.

tovább

A Földön járjon, vagy merüljön alá a habokban?

2018.07.07.

Avagy felszíni-, vagy merülő szivattyút válasszunk? A megfelelő szivattyútípus kiválasztása előtt számos kérdést érdemes feltenni magunknak.

tovább

Az Umbra búvárszivattyú választás 3 fő szempontja

2018.04.11.

Néha egy szakember számára is nehéz a választás: miért pont EZT a búvárszivattyút válasszam, és miért ne egy másikat? Sokan kizárólag csak az árat nézik, és a búvárszivattyú későbbi használatának legfőbb jellemzőit nem veszik figyelembe, ami nagyon nagy hiba. Most a három legfontosabb választási szempontot mutatjuk meg, az Umbra búvárszivattyú példáján.>>

tovább

Az Umbra ásottkút szivattyúk előnyei

2018.04.11.

Miért teszik le a szakértők a voksukat az Umbra ásottkút szivattyúk mellett? Miért érdemes az Umbra ásottkút szivattyút választani más szivattyúk helyett? Minden felmerülő kérdésre válasz a cikkben>>

tovább