Megérkeztek a csúszós utak – de semmi közük a csúszógyűrűkhöz. Vagy mégis van?

2019.12.25.

A tél beállta után sokan idegeskednek a csúszós utakkal kapcsolatosan. Ez is elég nagy baj, de az még annál is nagyobb baj, hogy a nagy kapkodásban elfelejtjük bizonyos fontos feladatok elvégzését. Pedig ezekkel nemcsak az idegeskedés, de a balesetek is elkerülhetők lennének.

Ugyanis a télre, az új évszak, új idők közeledtére nemcsak az autósok, de az autóutak kezelői sem szeretnek felkészülni, valahogy mindig váratlanul éri őket. Pedig fontos lenne az évszaknak, az új idők kihívásainak megfelelően új kiegészítőket használni. Nem véletlenül nem érdemes télen nyárigumival szaladgálni, hiszen abból számos probléma adódhat, na és persze ma már a rendőr is büntet érte.

Ugyanígy nem érdemes a drága és nagy becsben tartott szivattyúnk tömítéseinek aktualizálását sem elhanyagolni. Hiszen a szivattyú-tömítések közül a csúszógyűrűs tömítés az, ami már fénysebességekkel megelőzte lassan nyugdíjba vonuló társát, a hagyományos tömítést.

A csúszógyűrűs tömítés a tengelytömítések egyik fajtája, másképpen mechanikai tömítésnek is nevezik. A csúszógyűrűs tömítés egy korszakalkotó, modern, forradalmi újdonságot jelent nemcsak a szivattyúzásban, hanem számos más iparágban is. Csúszógyűrűs tömítést találhatunk akár az ipari kamerákban vagy a háztartásunk legjobb segítőjében, a mosógépben is; bár sajnos általában nem a csúszógyűrű élettartamán múlik, hogy a vele is jelképezett holtomiglan-holtodiglan többnyire a mosógép halálát jelenti egy héttel az áruhitel kifizetése után.

Szóval, a csúszós utak esetén éppen úgy oda kell figyelni arra, hogy ideje forradalmian új, sokak által minden évben újszerűnek ható intézkedéseket tenni, például téligumira váltani, felseperni a havat a kapu elejéről, esetleg felkészülni egy hómaróval, netalán. Ugyanilyen fontos, hasznos, áttörő jelentőségű, ma már szinte kötelező érvénnyel használatba veendő forradalmi újdonság a csúszógyűrű is.

Legyen ön is az innováció, az újdonság, a korszakalkotó modernség mestere! Használjon ön is éppen úgy csúszógyűrűt, ahogyan téligumit is! Ne hagyja, hogy a konkurensei vagy éppen a szomszédjai megelőzzék ebben az időszerű döntésben! Döntsön most a csúszógyűrűs tömítés mellett és élvezze az előnyeit később! Balesetmentes téli szivattyúzást és közlekedést kíván a szivattyuwebaruhaz.hu csapata!

vissza