Dísztárgynak is beillene: Umbra Acuasub búvárszivattyú

2019.11.15.

Rozsdamentes szűrő, korrózióálló anyagfelhasználás, beépített hóvédelem, kitűnő hűtésű motor, olajkamrákban elhelyezett szén/kerámia csúszógyűrűk, műanyag diffúzorok, réz csapágyházak, letisztult formavilág.

Nem, nem egy sportautó leírását olvassa épp, bár kétségtelen, hogy a szivattyúk Mercédeszéről, az Umbra Acuasub búvárszivattyúról beszélünk. Ez a szivattyú tényleg annyira jól sikerült, annyira egyben van, annyira szép, hogy akár még dísztárgynak is beillene.

S persze nem csak szép, de teljesítményét tekintve is a legjobb minőséget képviseli. Az Umbra Acuasub búvárszivattyú egy hatékony többfokozatú, 4”-os búvárszivattyú, amely alkalmazható többek között tavakból, vízgyűjtőkből, ciszternákból, aknákból történő vízszivattyúzáshoz, locsoló és szórófejek vízellátásához, de akár esővíz rendszerekhez is.
Természetesen nem csak a fent felsorolt feladatokhoz kitűnő választás az Umbra Acuasub búvárszivattyú.

Csőkutakból történő víznyeréshez, vagy hidrofor tartállyal egybekötve/beépítve vízellátó berendezésként is gond nélkül megállja a helyét. Az Umbra Acuasub búvárszivattyú minden olyan területen megbízható munkát végez, ahol nagy nyomás szükséges, a kitűnő hűtéssel rendelkező motor pedig azt is lehetővé teszi, hogy a szivattyú rövid ideig még olyan helyzetekben is működjön, amikor nem teljesen, nem kellőképpen merül be a szállítandó folyadékba.

Az Umbra Acuasub búvárszivattyú 20fm HO7RNF típusú dugvillával csatlakozik az elektromos hálózathoz. A maximálisan megengedett homoktartalom 40 gramm köbméterenként, az indítások száma pedig óránként, egyenletesen elosztva negyven.
Az akár harminc méteres maximális merülési mélység, és a 35.0 °C maximum folyadékhőmérséklet határai szintén széles skálán határozzák meg a szivattyú alkalmazási területét, és az sem utolsó szempont, hogy az Umbra Acuasub búvárszivattyú egy- és háromfázisú kivitelben is elérhető.

Ha pedig önnek is kell az a bizonyos hab, arra a bizonyos tortára, akkor említsük meg azt is, hogy ez a remekbe szabott szerkezet képes akár 4.8 köbméter folyadékot szállítani óránként, s teszi ezt minden különösebb erőlködés nélkül, akár 140 méteres emelőmagasságig.

vissza