Az Umbra ásottkút szivattyúk előnyei

2018.04.11.

Miért teszik le a szakértők a voksukat az Umbra ásottkút szivattyúk mellett? Miért érdemes az Umbra ásottkút szivattyút választani más szivattyúk helyett? Minden felmerülő kérdésre válasz a cikkben>>

Ha azt a szót halljuk, hogy ásottkút szivattyú, akkor sokan tudják, hogy mire gondolunk: a kertekben lévő ásott kutakban lévő víz szivattyúzására használják ezeket a masszív készülékeket. Sőt még azt is tudják, hogy árammal működnek. Viszont ezeknek a berendezéseknek az előnyös tulajdonságairól már kevesebben tudnak véleményt mondani, pedig számos pozitív jellegzetessége van az Umbra ásottkút szivattyúknak.

  • Az Umbra ásottkút szivattyú működési elve hasonló, mint a csőbúvár szivattyúé, viszont a hűtését nem kívülről, a szállítandó közeg által kell megoldani, hanem az ásottkút szivattyúban már bele van építve ez a funkció, így a készülék burkolatán belül megoldott a berendezés hűtése.
  • Az ásottkút szivattyúk felhasználási területe igen széles. Nemcsak ásott kútba telepíthető, hanem víztározóba, ciszternába, aknába, de akár esővízgyűjtő tartályba is, sőt még az öntöző rendszert is könnyedén megtámogathatjuk vele.
  • Hidrofor tartállyal és nyomáskapcsolóval is jól kombinálható. Ebben az esetben házi vízműként vagy kisebb üzemek vízellátó berendezéseként, de akár kisméretű mezőgazdasági terület öntözésére is kiválóan alkalmazható.
  • Az Umbra ásottkút szivattyúknál a szárazon futás elleni védelmet az úszókapcsoló hivatott megoldani.
  • Akár 70 méternyi mélységből is képesek a vizet felszivattyúzni a felszínre. Mindezt úgy, hogy akár 260 liter folyadékot is a felszínre tudnak hozni percenként.
  • Üzemi működése csendes, csaknem zaj nélküli.
  • Az Umbra ásottkút szivattyúk közül olcsóbb és drágább kivitelű darabok is megtalálhatóak a piacon, így mindenki az igényeinek megfelelő készüléket tudja megvásárolni. Kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, így a hétköznapi háztartásokba is minden további nélkül megvásárolható, nem fogja csődbe vinni a családi kasszát. Bármilyen árkategóriában választjuk ki a készülékünket, minőségi terméket fogunk kapni.

Ahogy látható, az Umbra ásottkút szivattyú számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amiért mi szakértők, e készülék mellett tesszük le a voksunkat.

vissza